351. kurvaéletbe
2012. június 10. írta: anyacska7

351. kurvaéletbe

Jól vagyok, mondogatom magamnak, és közben arra vigyázok, hogy nehogy darabokra törjek. A gondolat, hogy nincsen senkim, a gondolat, hogy senkit nem hívhatok fel csak felhívni és beszélgetni. Az is elég lenne, kicsit megvigasztaljon. Nincs senki. Nyomott érzés, és szomorú. De nem engedem el magam, olyan boldog vagyok és széthúzom a szám, be happy, be happy. A kurvaéletbe!!!!

A kurvaéletbe, a kurvaéletbe, a kurvaéletbe, a kurvaéletbe!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://segitseganyavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr454577571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildsisy 2012.06.12. 12:48:58

Szia! Ajánlom neked a közösségi oldalakat, NETLOG pl., NLCAFE (itt fórum is van, blogok, ahol sok ember, nő van, magányos, szomorú, vidám) itt lehet barátkozni is. Nekem 4 éve 3 internetes nagyon jó barátnőm van, kettővel találkoztam is élőben, interneten keresztül nagyon sokszor bátorítottuk egymást, ha bánatunk volt! Két éve egy másik oldalról szintén van 3-4 internetes barátnőm. Sokat segít egy ilyen oldal. Lépj be valahova és meglátod, találsz valakit magadnak beszélgetni!!! Szép napot neked! :)

anyacska7 2012.06.20. 21:55:35

Köszönöm, igazán kedves vagy, de nem tudom, hogy lenne időm rá, hogy a forumok között boklászak. Elég sok időt felvesz már az is, hogy ide írogatok, meg egy pár kedvenc blogot olvasgatok. A párkapcsolat pedig soha nem akkor és úgy alakul, ahogyan mi akarjuk. Azt mondják akkor jön amikor nem is számítunk rá.
De azért köszönöm.
süti beállítások módosítása